logo
0

Allnature Noni - 100% Bio šťáva 500 ml

  • Noni -
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 89211
Najdete v kategoriích
Allnature
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Noni -
Noni je 100% Bio šťáva z plodů Noni - Morinda Citrifolia, bez konzervačních látek a bez přidaného cukru.

Popis

Nonije označení rostliny i jejích plodů, které obsahují více než 200 aktivních složek. Je to keř dosahující výšky až 8 metrů, na němž rostou po celý rok plody velikosti brambor. Noni roste na ostrovech Fidži uprostřed Tichého oceánu, kde ho přezdívají "dar z přírody". Příznivý vliv Noni na lidské zdraví je znám více než 2 000 let.

Složení
Noni (Morinda citrifolia, 100% Bio šťáva)

Dávkování

Užívejte 30 ml 1x denně. Lze užít samotné, smíchané s vodou nebo ovocnou šťávou. Nedoporučuje se nepřetržité užívání delší než 2 týdny. Dodržujte pauzu 1 měsíc mezi jednotlivými užíváními.

Balení

500 ml - dávka na 1 měsíc

Upozornění

Doplněk stravy. Vhodná pro alergiky i děti od 3 let. Před použitím protřepejte. Je vyrobená z plodů noni, které mají po úplném dozrání nažluklou vůni a chuť. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce. Země původu Německo.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky z noni.
Další informace o Noni - 100% Bio štávě naleznete v článku Potřebujete dodat energii a vitalitu? Vyzkoušejte přírodní produkt z rostliny NONI.