logo
0

Babor Essential Care Moisture Balancing Cream - Pleťový krém pro smíšenou pleť

  • Essential Care
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 184515
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Essential Care
Essential Care Moisture Balancing Cream - Pleťový krém pro smíšenou pleť

Smíšená a mastná pleť se často jeví jako nejnáročnější typy pleti, protože vyžadují holistickou péči pro své specifické potřeby pleti, přičemž si stále zachovávají základní funkce pleti. Essential Care Moisture Balancing Cream je lehký gelový krém, který intenzivně hydratuje suchá místa a zároveň zmatňuje.

I když je pokožka náchylná k nadměrné produkci mazu, hloubková hydratace je nezbytná, aby funkce pokožky zůstaly co nejzdravější.

Essential Care Moisture Balancing Cream obsahuje panthenol a polysacharidy, které dodávají pokožce intenzivní hydrataci. Hloubková hydratace je podporována fermentovaným aloe vera, tudíž redukují suchá místa.

Rýžový škrob obsažený v Moisture Balancing Cream má matující účinek. Ten má za úlohu vyrovnávat zvláště mastná oblasti pokožky.

Komplex účinných látek obsahuje také extrakt z Cistus, který chrání pokožku před vnějšími vlivy prostředí, jako je oxidační stres nebo škodlivé účinky modrého světla. Tímto způsobem lehký gelový krém zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky způsobenému okolním prostředím.

Díky tomuto chytrému složení aktivních látek působí Moisture Balancing Cream cíleně na speciální potřeby pleti mastné a smíšené pleti a pečuje o ni 24 hodin denně. Pleť vypadá trvale vyvážená a svěží.