logo
0

Beauty-relax Bodyface Ultimate - Estetický multifunkční přístroj

  • Bodyface Ultimate
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 159434
Najdete v kategoriích
Beauty-relax / Masážní přístroje
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Bodyface Ultimate
Bodyface Ultimate - Estetický multifunkční přístroj

Bodyface Ultimate je multifunkční zařízení pro ošetření celého těla. Přístroj využívá technologie nejčastěji používané v estetických studiích. Podtlaková lymfatická drenáž s vakuovým nasáváním, multipolární radiofrekvence, ultrazvuková kavitace. Neinvazivní lifting pleti, podtlaková drenáž pro potlačení příznaku celulitidy a ultrazvuková kavitace pro formování postavy. Kvalitní zpracování všech komponentů. Vysoká užitná hodnota. Extrémně dlouhá životnost přístroje. Možnost dávkování výkonu jednotlivých technologií. Stolní provedení.

Oblasti použití
Obličej, dekolt, paže, břicho, boky, vnější a vnitřní strana stehen, hýždě, lýtka

3 aplikační hlavice s individuálními technologiemi
Podtlaková lymfatická drenáž s vakuovým nasáváním
Multipolární radiofrekvence
Ultrazvuková kavitace

Aplikátor s vakuovým sáním a přídavnou funkcí radiofrekvence
Lymfatická masáž patří mezi nejúčinnější způsoby pro redukci projevů celulitidy. Rytmické hnětení svalů zajišťuje správné proudění lymfy v těle. Přispívá k odvádění nečistot z krve. Prostřednictvím podtlakové terapie lze tělo zbavit nežádoucích otoků a nevzhledně vypadající pomerančové kůže.

Masáž probíhá cyklicky ve třech fázích:
1. Nasátí podkožní tkáně
2. Ruční pohyb aplikátoru na vybrané části těla
3. Postupné uvolnění vytvořeného podtlaku

Kombinace podtlaku a pohybu aplikátoru, který mechanicky stimuluje pokožku okrajem aplikační hlavice, vzniká intenzivní kompresní lymfatická masáž. Snadno ošetříte všechny problematické partie. Maximálně se přizpůsobí vašim křivkám.

Aplikátor s multipolární radiofrekvencí
Aplikační hlavice generuje energii prostřednictvím radiofrekvenčních vln se zcela specifickým výkonem a frekvencí. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Maximální možné zacílení energie i v lokalitách s výraznější tukovou vrstvou a následná excitace metabolických procesů má významný vliv na velmi efektivní vyhlazení povislých a deformovaných kontur.

Aplikátor s ultrazvukovou kavitací
Aplikační hlavice s velkou kontaktní plochou generuje ultrazvukové vlny, které aktivně stimulují tukovou tkáň. Dochází k narušení integrity tukové buňky a uvolňuje se tuk. Uvolněný tuk se štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučeny z těla ven přirozenou cestou. Odstraněný tuk se zpět do tkáně nevrací. Ultrazvuková kavitace je bezbolestná, neinvazivní, šetrná, účinná a hlavně trvalá metoda pro odstranění tukové tkáně, redukci celulitidy a vyhlazení pokožky.

Technické parametry

Rozměry: 40 x 20 x 30 cm
Hmotnost: 6 kg

Vlastnosti:
- estetický multifunkční přístroj,
- redukuje jemné mimické vrásky,
- zvyšuje pružnosti kontur obličeje,
- zpevňuje a vypíná pleť,
- potlačuje projevy celulitidy,
- stimuluje lymfatický systém končetin,
- redukuje tukové tkáně na vybraných tělesných partiích,
- zcela neinvazivní charakter ošetření,
- bezpečné a bezbolestné používání,
- 3 aplikační hlavice,
- kvalitní zpracování všech komponentů,
- určeno pro domácí i komerční využití.

Jak používat:
Používejte dle návodu.