logo
0

O.b. ExtraProtect Normal - Tampóny

  • ExtraProtect Normal
56ks SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 161086
Najdete v kategoriích
O.b. / Tampóny
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
ExtraProtect Normal
ExtraProtect Normal - Tampóny

o.b.® ExtraProtect Normal tampony, pro střední až silnou menstruaci, se SilkTouch® křidélky a DynamicFitTM technologií, mimořádná ochrana proti protečení* a úniku tekutiny okolo tamponu v průběhu dne i v noci.

Tampony o.b.® Extra Protect Normal kombinují dvě hlavní technologie. SilkTouch® křidélka pro extra ochranu a technologii Dynamic FitTM pro až 100% ochranu před únikem tekutiny* pro pocit čistoty a ochrany ve dne nebo v noci:

• Křidélka pro extra ochranu se jemně rozvinou, aby zachytila tekutinu, kterou by běžné tampony zachytit nemusely• Unikátní technologie Dynamic FitTM se zámkovými drážkami pomáhá účinně vést tekutinu do absorpčního jádra• Jádro tamponu je 100 % rostlinného původu

Všechny tampony o.b.® jsou BEZ přidaných chemických škodlivin**, nebělené chlorem, neparfemované a gynekologicky testované. Tampony o.b.® ExtraProtect byly vyvinuty pro dny silnějšího krvácení a jsou obzvláště vhodné, když už běžný tampon nestačí. o.b.® ExtraProtect Normal doporučujeme pro střední až silnou menstruaci.