logo
0

Sefiros NaSha set 4, 3ks + Cestovní pouzdro - Houbička na make-up

  • NaSha set
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 182653
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
NaSha set
NaSha set 4, 3ks + Cestovní pouzdro - Houbička na make-up

Není houbička jako houbička
Objevte fenomén nano houbiček Sefiros NaSha, které představují revoluci v rovnoměrném líčení. Nano houbičky NaSha mají ale přeci jen něco navíc. Díky speciálnímu hydrofilnímu PU mikropolymeru jsou zcela hypoalergenní. Unikátní způsob výroby vytvořil střídáním horka a chladu uvnitř houbičky bubliny v nanovelikostech, které z ní činí měkký, ale zároveň velmi pevný nástroj. Houbička NaSha je proto vhodná pro suché i mokré nanášení make-upu. Mikroporézní materiál umožní nanést make-up plynule a rovnoměrně. Ergonomický tvar houbičky se snadno přizpůsobí všem konturám pleti. Vykročte do světa moderních technologií s unikátními nano houbičkami Sefiros NaSha a přesvědčte se o tom, že si zasloužíte to nejlepší.

Komfortní sada
Mějte své oblíbené produkty Sefiros vždy při ruce! Vsaďte na praktické cestovní balení nano houbiček Sefiros NaSha pro bezchybné líčení na služební cestě i na dovolené. V balení najdete kompletní řadu všech nabízených tvarů houbiček, které díky speciálnímu ergonomickému designu zajistí snadné roztírání make-upu, přesnou aplikaci i na hůře dostupných místech a dokonalý look bez nežádoucích skvrn. 
Neomezené možnosti NaSha

Bezchybný make-up
jemný, ale pevný povrch houbičky vám pomůže nanést perfektní vrstvu make-upu
Mokré i suché použití
Po namočení houbička zvětší svůj objem
Znáte nano technologii?

„Nano“ řecky znamená malý a nutno říci, že všechny zázraky nano technologie se odehrávají ve světě tak malém, že jej okem nespatříme. V poslední dekádě zažívá nano technologie obrovský boom. Jednoduše ji definujeme jako přesné manipulování s jednotlivými atomy za účelem vzniku látek se speciálními vlastnostmi. Dnes tuto komplexní disciplínu pozorujeme ve fyzice, medicíně i robotice. Moderní svět patří nano technologiím. A výjimkou není ani oblast kosmetiky. Zjistěte, proč jsme to v Sefiros zkusili „nano“ a jak nás ohromily výsledky.

Šikovné cestovní pouzdro
Odolné
Silikonový povrch, který je pevný a zároveň pružný
Kompaktní
Přenášejte houbičku pohodlně, ať už mokrou, nebo suchou
Prodyšné
Ani mokrá houbička po opláchnutí se vám nezapaří