logo
0

Silk'n FaceTite Prestige - Přístroj na vyhlazení a redukci vrásek

  • FaceTite Prestige
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 164069
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
FaceTite Prestige
FaceTite Prestige - Přístroj na vyhlazení a redukci vrásek

Silk'n FaceTite PRESTIGE pro redukci vrásek a vypnutí pokožky
Chcete omladit pokožku bez operace? S nástrojem Silk’n FaceTite PRESTIGE můžete.
Toto zařízení proti stárnutí vypíná pokožku, redukuje vrásky, obnovuje kolagenová a elastinová vlákna a zanechává vypnutou, mladší a zářivou pokožku.

Redukce vrásek a jemných linek
Vypíná pokožku a zvedá kontury obličeje, pokožka působí plnějším dojmem
Obnovuje kolagenová a elastinová vlákna
Posiluje hlubší vrstvy pokožky a zlepšuje její strukturu a pružnost
Eliminuje povrchové sluneční a stařecké skvrny
Bezkabelový, pro maximální svobodu

Omlazení pokožky Silk’n FaceTite používá k omlazení pokožky technologii HT (Home Tightening)
Na rozdíl od jiných omlazovacích zařízení kombinuje FaceTite v jednom zařízení ne jeden, ale tři zdroje energie pro větší účinnost:

- bipolární RF (vysokofrekvenční) energie
- LED světelná energie
- IR (infračervená) tepelná energie

Klinicky prokázáno
Účinnost technologie HT ™ byla zkoumána v několika klinických studiích. Ve slepém nezávislém přehledu před a jeden měsíc po 20 čtrnáctidenních zasedáních výsledky ukázaly, že 96% účastníků mělo viditelně méně vrásek bez nežádoucích vedlejších účinků.
1. PŘED: Poškozená a oslabená kolagenová a elastinová vlákna.
2. PO: Kolagenová a elastinová vlákna se stahují a pokožka se opravuje zevnitř.
Silk'n FaceTite byl důkladně testován a závěrem je, že je bezpečný pro ženy i muže, kteří jej mohou používat doma. Je vhodný pro všechny typy a tóny pleti, včetně tmavších odstínů pleti. Může být bezpečně použit na celou tvář a krk, včetně vrásek na čele (zamračené linie), vějířků a vrásek pod očima (kromě očních víček). Neexistuje také žádná doba na zotavení, takže můžete okamžitě pokračovat ve svých každodenních činnostech, můžete se dokonce opalovat! Doporučuje se však používat opalovací krém s vysokým SPF kvůli stárnutí vlivem slunečních paprsků.

Silk'n hyaluronové sérum pro okamžitý výsledek proti stárnutí
Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v naší pokožce. Jak stárneme, naše pokožka toho produkuje stále méně, což má za následek jemné linie, vrásky a méně pružnou pokožku. Proto je kyselina hyaluronová jednou z nejdůležitějších složek v našem Slider hyaluronovém gelu a hyaluronovém séru. Hydratační účinek kyseliny hyaluronové snižuje hloubku vrásek a jemných linek a stimuluje produkci kolagenu. Jeho účinek je mnohem větší, pokud kombinujete zařízení FaceTite s koncentrovaným hyaluronovým sérem. Ve skutečnosti je tento efekt tak silný, že vaše pokožka po ošetření okamžitě vypadá mladší, hladší a pevnější. Studie ukázala, že vrásky se zlepšily o 66%, makropóry o 50% a struktura pokožky o 44% ve srovnání s výsledky použití FaceTite bez Silk’n hyaluronového séra.

Existují tři způsoby použití séra: můžete jej používat denně, během ošetření FaceTite pro okamžitý omlazující výsledek nebo po ošetření pro intenzivně hydratovanou a zářivou pleť.

Jak na ošetření?
Balíček Silk'n FaceTite obsahuje vše, co potřebujete pro kompletní ošetření FaceTite! Stačí postupovat podle těchto tří jednoduchých kroků a během chvilky budete mít vypnutější pleť!
Krok 1: Příprava pleti Před zahájením ošetření se ujistěte, že je vaše pleť čistá a suchá. Použijte čelenku na vlasy, abyste si udrželi vlasy mimo obličej a krk. Odstraňte veškerý make-up a poté použijte Silk'n Bright kartáček na pleť s čisticím přípravkem na obličej, abyste odstranili veškeré zbývající nečistoty (přebtečný maz, olej a zbytky make-upu). Pleť důkladně opláchněte vodou a osušte ji čistým, suchým ručníkem.
Krok 2: Zahajte ošetření Silk'n FaceTite Vyjměte přístroj FaceTite z pouzdra, které je dodáváno, připojte jej k adaptéru a v případě potřeby použijte prodlužovací kabel, abyste se mohli volněji pohybovat. Zapněte přístroj FaceTite, naneste na ošetřovací plochu přístroje trochu hyaluronového gelu Silk'n Slider a zahajte ošetření. V případě potřeby můžete během ošetření nanést další gel. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme dodržovat plán ošetření uvedený v návodu. Při používání přístroje FaceTite musíte používat gel, protože zajišťuje vodivost. Přístroj bez gelu nebude fungovat. Pokud chcete přístroj používat k pravidelným ošetřením, doporučujeme použít hyaluronový gel Slider. Pokud však chcete dosáhnout okamžitého účinku proti stárnutí, doporučujeme místo gelu používat Silk'n Hyaluronové sérum.

Krok 3: Vyčistěte a vyživte pleť Po dokončení ošetření Silk'n FaceTite odstraňte zbytky gelu nebo séra pomocí kapesníčku. Očistěte pleť vlažnou vodou a osušte ji čistým, suchým ručníkem. Nakonec pleť zklidněte a hydratujte nanesením Silk'n Hyaluronového séra a/nebo denního/nočního krému. Pro větší efekt jej vmasírujte pomocí Silk'n Bright, který zajistí hlubší proniknutí živin z kosmetických přípravků přímo do pokožky.
Před ošetřením přístrojem FaceTite musí být vaše pokožka čistá, k důkladnéu vyčištění vám pomůže Silk'n Bright. Silikonový čisticí kartáček na obličej, který je cestou k důkladně vyčištěné pokožce. Kartáček na obličej odstraní nečistoty a zbytky make-upu během několika sekund, navíc čistí póry a jemně exfoliuje pokožku. Odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu, uvolňuje póry 5krát účinněji než manuální čištění.

8 000 vibrací za minutu
Kartáček je velmi měkký, vhodný pro všechny typy pleti. Mimořádně hygienický, na rozdíl od klasických elektrických kartáčků nepotřebujete k tomuto silikonovému kartáčku dokupovat nové hlavice, navíc díky materiálu, z něhož je vyroben (silikon), odolává hromadění bakterií a zajišťuje ultrahygienickou čisticí rutinu každý den.

Oboustranný silikonový čistič obličeje: čištění a masáž
Můžete použít obě strany Silk'n Bright, přední strana je opatřena dvěma typy silikonových štětinek pro hluboké čištění pleti. Tenčí štětinky poskytují jemné čištění, zatímco silnější jsou vhodné pro přesnější čištění, zejména pro těžko přístupná místa jako kolem nosu, očí a brady. Plocha zadní strany revitalizuje Vaši pokožku tím, že jí poskytuje osvěžující a relaxační masáž, tuto stranu můžete použít se svým oblíbeným sérem nebo denním / nočním krémem. Silk'n Bright se dodává s praktickým cestovním pouzdrem, takže si přístroj můžete vzít s sebou na dovolenou. Pevné cestovní pouzdro chrání přístroj před poškozením.