logo
0

Silk'n SilkyLocks 2200W Ionic Hair Dryer - Vysoušeč vlasů

  • SilkyLocks 2200W
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 164229
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
SilkyLocks 2200W
SilkyLocks 2200W Ionic Hair Dryer - Vysoušeč vlasů

Iontový vysoušeč vlasů SilkyLocks 2 200 W je inovativní iontový vysoušeč vlasů, jenž umožňuje rychlejší vysoušení a úpravu účesu, aniž by došlo k vysušení vlasů nebo poškození. Krepatění je eliminováno a úroveň vlhkosti vašich vlasů zůstává optimálně v rovnováze. Díky přiloženému koncentrátoru a difuzéru můžete vlasy upravovat velmi přesně, nebo jim dodat větší objem. Výsledkem jsou krásné, lesklé a dokonale tvarované vlásky každý den.

Vlastnosti:
- Kompaktní a lehký design
- Výkonný DC motor (2200 W / 110 km / h)
- 6 rychlostí, 8 stupňů pro nastavení tepla a Cool Shot
- Inteligentní dotykový displej
- Zahrnuje koncentrátor a difuzér

Vysoušeč vlasů s iontovou technologií
Vaše vlasy obsahují pozitivní i negativní ionty, ale činnosti, jako je česání nebo sušení ručníkem, způsobují rozpad negativních iontů, a pokud jsou ve vašich vlasech převážně kladné ionty, výsledkem jsou krepaté, suché, matné a statické vlasy. Aby se tomu zabránilo, je vysoušeč vlasů Silk"n SilkyLocks 2200 W vybaven technologií Ionic Technology. Při sušení vlasů se aktivují a distribuují negativní ionty, které vlasy optimálně kryjí a chrání, uzavírají vlasové kutikuly a zanechávají vaše vlasy měkké, lesklé a hebké na dotek.

Technologie AOPP a EHD
Vystavení vlasů příliš vysokým teplotám může ve velmi extrémních případech způsobit jejich vysušení nebo dokonce spálení. Ale s vysoušečem vlasů Silk"n SilkyLocks 2200 W se toho nebudete muset bát! Tento vysoušeč vlasů je vybaven technologiemi AOPP a EHD. Technologie AOPP (Active Overheating Protection) automaticky vypíná vysoušeč vlasů, aby byl chráněn před přehřátím. Po 15 minutách jej můžete znovu použít. EHD (Equilibrium Heat Distribution) udržuje teplo v rovnováze a chrání vlasy před spálením, zároveň je však rychleji je suší.

Pohodlné sušení a styling
Iontový vysoušeč vlasů Silk"n SilkyLocks 2200 W má kompaktní, lehký design a jeho použití je velmi snadné díky chytrému dotykovému displeji. Se 6 rychlostmi a 8 možnostmi pro nastavení tepla můžete upravit nastavení tohoto fénu tak, aby vyhovovalo vašim osobním přáním a potřebám. Silk"n SilkyLocks 2200W je dodáván s koncentrátorem pro narovnání a úpravu vlasů a difuzorem pro vytváření pružných objemných vln.

Optimální ochrana
Příliš mnoho tepla může vaše vlasy skutečně dehydratovat, takže jsou matné, krepaté a statické. Ale díky funkci Temperature Lock se s vysoušečem vlasů Silk"n SilkyLocks 2200W nemusíte bát. Tento vysoušeč vlasů rychle vysuší vaše vlasy při konstantní teplotě a udržuje rovnováhu vlhkosti vlasů. Po dokončení vysoušení vlasů použijte Cool Shot - studený proud vzduchu, který uzavře vlasové kutikuly, díky čemuž budou vaše vlasy ještě lesklejší.