logo
0

Balmain Homme Bodyfying Conditioner - Pánský posilující kondicionér pro objem vlasů

  • Homme Bodyfying
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190623
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Homme Bodyfying
Homme Bodyfying Conditioner - Pánský posilující kondicionér pro objem vlasů

Balmain Homme Bodyfying Conditioner je luxusní kondicionér, který je navržený tak, aby dodal vašim vlasům nejen hydrataci a lesk, ale také dodal potřebný objem a plnost. Pochází od renomované značky Balmain, která je známá svými prvotřídními vlasovými produkty, které jsou oblíbené u mnoha profesionálů v oboru péče o vlasy po celém světě.

Účinky:
Tento kondicionér pracuje na posílení a zvýšení objemu vlasů od kořínků až po konečky. Jeho jedinečné složení pomáhá posílit vlasové vlákno, zatímco dodává potřebný objem a plnost, aniž by vlasy zatížil. Balmain Homme Bodyfying Conditioner také pomáhá odstraňovat špatné rozčesávání vlasů a zlepšuje celkovou manipulovatelnost s vlasy, což usnadňuje jejich styling.

Vhodný pro:
Balmain Homme Bodyfying Conditioner je ideální pro všechny typy vlasů, zejména pro ty, které hledají dodatečný objem a plnost. Jeho vyživující a posilující vzorec je navržen tak, aby poskytl zdravý vzhled a pocit všem typům vlasů.

Použití:
Po umytí vlasů šamponem naneste kondicionér na vlhké vlasy a nechte působit několik minut, než ho důkladně opláchnete. Tento kondicionér je ideální pro pravidelné použití a může být použit sám nebo v kombinaci s dalšími produkty z řady Balmain pro komplexní péči o vlasy.

Pokud hledáte kondicionér, který vašim vlasům dodá objem a plnost, zatímco je zároveň vyživuje a posiluje, Balmain Homme Bodyfying Conditioner je správnou volbou. Tento luxusní kondicionér je bohatý na vyživující složky, jako je biotin a panthenol, které pomáhají posílit a zvýšit objem vlasů. Díky Balmain Homme Bodyfying Conditioner můžete mít vlasy plné objemu, které jste vždy chtěli.