logo
0

Antipodes Anoint H₂O De-Puffing Eye Gel - Osvěžující oční gel

  • Anoint H₂O
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 187026
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Anoint H₂O
Anoint H₂O De-Puffing Eye Gel - Osvěžující oční gel

Zlepšete vzhled otoků a váčků pod očima pomocí osvěžujícího očního gelu Anoint H₂O. Káva a červené řasy doplněné o novozélandské superovoce bohaté na antioxidanty pomáhají řešit problémy s otoky očí.
Kyselina hyaluronová rostlinného původu a manukový med poskytují zklidňující hydrataci, zatímco bambusový ferment pomáhá chránit citlivé oční okolí. Hydratační oční gel je certifikován jako vegetariánský bez přidané vůně.

Osvěžující oční gel Anoint H₂O je chladivý oční krém s kofeinem a okurkou, který pomáhá redukovat otoky, vrásky a oční váčky. Červené řasy a novozélandské superovoce působí proti otokům a redukují jemné vrásky. Kyselina hyaluronová rostlinného původu a manukový med dodávají pleti potřebnou hydrataci. Poskytuje chladivý a zklidňující účinek citlivé pleti pod očima. Certifikovaná vegetariánská péče o pleť. Bez přidané vůně. Vhodný pro většinu typů pleti, obzvláště pak pro dehydratovanou a oteklou.

Osvěžující oční gel Anoint H₂O Antipodes® používejte každé ráno po nanesení svého oblíbeného čisticího přípravku a séra od Antipodes. Hydratační oční krém vmasírujte do oblasti pod očima a jemně vklepejte do pokožky. 

AKTIVNÍ LÁTKY:
- kávové bobule a červené řasy - snižují otoky a chrání oční okolí,
- novozélandské superovoce a okurka - působí proti otokům,
- manukový med a kyselina hyaluronová rostlinného původu - osvěžují a zjemňují vrásky kolem očí,
- bambusový ferment - pomáhá chránit pokožku před škodlivinami z okolního prostředí.