logo
0

Beauty-relax RFlift BR-1500 - Kosmetický přístroj na vrásky

  • RFlift BR-1500
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 139488
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Kosmetické přístroje:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
RFlift BR-1500
RFlift BR-1500 - Kosmetický přístroj na vrásky

Kosmetický přístroj BeautyRelax RFlift je univerzální pomocník pro komplexní ošetření vaší pleti. Nabízí moderní technologie: radiofrekvence, EMS pulzní terapie, vibrace, fotonová terapie. Vhodný pro všechny typy pleti. Provedete všechny fáze ošetření pleti. Vysoký výkon pro dosažitelné výsledky. Bezpečné a bezbolestné používání.
EMS pulzní terapieAplikační hlavice při kontaktu s pletí přenáší jemné elektrické pulzy. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily ošetření obličeje. Elektrické pulzy pronikají přes svrchní část pokožky přímo k obličejovým svalům. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pokožky, jejího tónu a nárůstu elasticity. Pleť má omlazený a prozářený vzhled.
VibraceSprávná funkce lymfatického systému platí nejen pro tělesné končetiny, ale také pro náš obličej. Pokud máme lymfu a krevní oběh v pořádku, odvod nečistot z krve probíhá násobně lepším způsobem. Zlepšení krevního oběhu = stimulace lymfatického systému = lepší odvod nečistot a škodlivin z těla = krásná a zdravá pleť. Jednoduchá rovnice, která platí nejen pro obličej, ale pro celé naše tělo. Jemná vibrační masáž patří z technologického hlediska mezi nejjednodušší, ale zároveň velmi účinnou techniku ošetření pleti.
Fotonová terapieSvětlo je zjednodušeně viditelná část elektromagnetického záření různé frekvence. Dosahuje různých vlnových délek v intervalu 390 až 760nm (nanometrů). Lidské oko je schopné vnímat světlo o vlnových délkách v rozsahu od 400 do 800nm. Při fotonové terapii proniká světlo do těla jako proud energie ve formě fotonů. Je vědecky prokázáno, že různé vlnové délky světla mají za následek specifické účinky při péči o pleť. Studie ověřily reálný pozitivní terapeutický přínos pro živé tkáně a organismy na buněčné úrovni. BeautyRelax RFlift nabízí funkci červeného a modrého světla.

ČERVENÉ SVĚTLO
podporuje přirozenou tvorbu kolagenu
příznivý vliv na elastická vlákna
zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků
zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni
brání v tvorbě pigmentu

MODRÉ SVĚTLO
aktivuje porphyriny
chemická reakce, která ničí škodlivé bakterie
antibakteriální a protizánětlivý účinek
prevence proti tvorbě akné
bezpečné a efektivní ošetření

TECHNICKÉ PARAMETRY:
- Materiál: kombinace plastu a nerez oceli.
- Vlnová délka červeného světla: 625 nm.
- Vlnová délka modrého světla: 465 nm.
- Průměr aplikační hlavice: 5 cm.
- Výkon: max 5 W.
- Napájení: nabíjecí baterie.
- Nabíjení: adaptér 220 V (součástí balení).
- Rozměry: 18x5x5 cm.
- Hmotnost: 150 g.

Používejte dle návodu.