logo
0

Herb Pharma Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x4,5 ml

  • Lipoceutical -
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 88363
Najdete v kategoriích
Zdraví / Přírodní kosmetika
Herb Pharma
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Lipoceutical -
Přípravek Lipoceuticalje vhodnou bezbolestnou alternativou plastické chirurgie zvětšování rtů, která se aplikuje pomocí kolagenových injekcí. Díky peptidu a kyselině hyaluronové v lipozomové formě obsažených v Lipoceuticaluse stimuluje syntéza kolagenu a glykosaminoglykanu a dochází ke zvětšení objemu rtů.

Popis

Přípravek Lipoceutical podporuje tvorbu kolagenu, dochází ke zvlhčení rtů, které se stávají pevnějšími, hladšími a mají výraznější kontury. Struktura rtů je obnovena, čímž se sníží jejich sklon k vráskám. Přípravky mají regenerační účinek, který poskytuje důležité výživné látky buňkové membráně a projevuje se v její obranné funkci a v regeneraci pokožky.

Složení

Denní emulze:
aqua, glycerin, xanthan gum, carrageenan, glucose, dimethicone, paraffinum liquidum, lanolin, titanium dioxide, alumina, silica, sodium polyacrylate, polyacrylamide, c12-14 isoparafin, laureth-7, isopropylmyristate, dimethyl isosorbide, phospholipids, carbomer, triethanolamine, sodium hyaluronate, disodium edta, ethylhexyl palmitate-tribehenin-sorbitan isostearate-palmitoyl oligopeptide, cyclomethicone, c12-14 pareth-30, octylmethoxycinnamate, glycerylstearate, butylmethoxydibenzoylmethan, aroma, suprasweet 100, phenoxyethanol, methyl, ethyl, propyl, butyl, isobutylparaben, imidazolidinyl urea, 2-brom-2-nitropropane-1-3-diol
Noční emulze:
aqua, paraffinum liquidum, caprylic triglyceride, lanolin, dimethicone, peg-2-hydrogenated castor oil, xanthan gum, carrageenan, glucose, beeswax, glycerin, isopropylmyristate, dimethyl isosorbide, phospholipids, carbomer, triethanolamine, sodium hyaluronate, disodium edta, ethylhexyl palmitate-tribehenin-sorbitan isostearate-palmitoyl oligopeptide, peg-7-hydrogenated castor oil, magnesium sulfate, aroma, suprasweet 100, phenosyethanol, methyl, ethyl, propyl, butyl, isobutylparaben, imidazolidinyl urea, 2-brom-2-nitropropane-1-3-diol

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Pomalým otáčením zadní strany dávkovacího pera dávkujte potřebné množství emulze, kterou naneste pomocí silikonového hrotu dávkovacího pera stejnoměrně na rty a rozetřete. Po nanesení přípravku počkejte cca 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku. Lipoceutical DAY aplikujte ráno a Lipoceutical NIGHT večer po dobu 30 dnů. Následně používejte podle potřeby a na základě individuálních pocitů.

Balení

4,5 ml denní emulze + 4,5 ml noční emulze

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Při dávkování je třeba opakovaně otáčet dávkovacím perem, aby došlo k vytlačení séra. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na rty.