logo
0

Holika Holika Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit - Sada na rty

  • Golden Monkey
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190177
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Golden Monkey
Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit - Sada na rty

3kroková péče o tuto jemnou oblast vám umožní plně si užít obdivné pohledy silnější poloviny lidstva a získat důvěru ve svou neodolatelnost!

První fází péče je jemný peeling rtů pomocí unikátního bavlněného ubrousku. Je nasáklý cennými rostlinnými výtažky a doplněn o drobné částečky zlata. Ubrousek vyčistí pokožku od odumřelých buněk a zacelí mikrotrhlinky.

Druhou fází péče je aplikace hydrogelové masky. Lehký a výživný, okamžitě proniká do buněk a nasycuje je vlhkostí. Kolagenová vlákna vyhlazují jemné vrásky a dodávají rtům objem a pružnost. Vitamin E zlepší mikrocirkulaci krve. Oleje a rostlinné výtažky ochrání jemnou pokožku před negativními vlivy prostředí.

Třetí fáze péče je poslední. Je založena na použití nutriční esence. Dodá vašim hubičkám sametový pocit, přirozenou sytou barvu a atraktivní lesk.

Způsob použití:
Pleť rtů očištěnou od kosmetiky jemně masírujte speciálním peelingem, poté na rty naneste hydrogelovou masku. Po 15 minutách masku sejměte a jako poslední krok naneste na rty medovou esenci.