logo
0

Londa Professional Extra Rich Créme Emulsion 9% 30 Vol. - Vyvíjecí emulze pro všechny typy vlasů

  • Extra Rich
60ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 197642
Najdete v kategoriích
Londa Professional / Barvy na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Extra Rich
Extra Rich Créme Emulsion 9% 30 Vol. - Vyvíjecí emulze pro všechny typy vlasů

Londa Professional Extra Rich Créme Emulsion 9% 30 Vol. je vysoce účinná vyvíjecí emulze, která je navržena pro dosažení optimálních výsledků při barvení vlasů. Tento produkt je součástí špičkového sortimentu Londa Professional, známého svou kvalitou a inovacemi v oblasti vlasové kosmetiky. Vhodný pro všechny typy vlasů, tato emulze je klíčovým prvkem pro dosažení živých, dlouhotrvajících a rovnoměrných barevných výsledků.

Účinky:
Použití Londa Professional Extra Rich Créme Emulsion zajišťuje řadu významných benefitů. Emulze efektivně aktivuje barvicí krém, což vede k výraznějším a dlouhotrvajícím barvám. Díky svému složení pomáhá minimalizovat poškození vlasů během barvení, což je zásadní pro udržení jejich zdraví a síly. Emulze také zajišťuje rovnoměrné pokrytí, což je klíčové pro dosažení přirozeně vypadajících výsledků.

Vhodný pro:
Londa Professional Extra Rich Créme Emulsion je vhodná pro všechny typy vlasů a je ideální pro profesionální kadeřníky i pro domácí použití. Je speciálně navržena pro použití s barvicími produkty Londa Professional, a je proto ideální pro ty, kteří hledají kvalitní výsledky barvení, které jsou srovnatelné se salónovou péčí.

Použití:
Použití této vyvíjecí emulze je jednoduché a bezpečné. Je důležité dodržovat pokyny pro míchání s barvicím krémem, které jsou uvedeny na obalu produktu nebo v návodu k barvě. Po smíchání aplikujte směs rovnoměrně na vlasy a nechte působit po dobu doporučenou v návodu k barvě. Poté důkladně opláchněte vlasy a umyjte šamponem a pokračujte v další péči, jako je kondicionování nebo maska, pro dosažení nejlepších výsledků.

Londa Professional Extra Rich Créme Emulsion 9% 30 Vol. je vynikajícím produktem pro každého, kdo hledá kvalitní a profesionální výsledky barvení vlasů. Díky svému složení a účinnosti poskytuje tato emulze nejen živou a dlouhotrvající barvu, ale také chrání a pečuje o vlasy během celého procesu barvení. Je to ideální volba pro ty, kteří hledají spojení kvality, efektivity a péče o vlasy v jednom produktu.