logo
0

Men-Rock Sandalwood Shaving Gift Set - Dárková sada holicí péče

  • Sandalwood Shaving
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 184219
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Sandalwood Shaving
Sandalwood Shaving Gift Set - Dárková sada holicí péče

Sada obsahuje:
Krém na holení Sandalwood (Shave Cream) 100 g
Štětka na holení (Synthetic Shaving Brush)
Stojan na štětku na holení (Brush Drip Stand)

Krém na holení Sandalwood (Shave Cream)
Krém na holení pro elegantní zážitek z mokrého holení. Jeho hustá hedvábně tlumící pěna chrání vaši pokožku a zajišťuje hladké a čisté oholení. Na rozdíl od některých tekutých tenkých gelů a pěn na holení nevysušuje uprostřed holení. Hluboce hydratuje a vyživuje pokožku, pomáhá také předcházet podráždění. Uklidňující vůně santalového dřeva s kořenitými tóny černého pepře dodá vaší pokožce příjemnou a přitom jemnou vůni po celý den.

Jak používat:
Naneste trochu krému na holení na ruku nebo do misky na holení, napěňte a dobře rozšlehejte s trochou teplé vody pomocí tradiční štětky na holení.
Štětka na holení (Synthetic Shaving Brush)

Štětka na holení se syntetickými štětinami je vhodná pro vegany. Mísí horkou vodu a krém na holení do překvapivě husté pěny, což umožňuje mnohem pohodlnější oholení. Pomáhá odstranit nežádoucí odumřelou pokožku a vyhnout se škrábancům, řezům nebo podráždění.

Jak používat:
Naneste trochu krému na holení na ruku nebo do misky na holení, napěňte a pomocí štětky dobře rozšlehejte s trochou teplé vody.
Stojan na štětku na holení (Brush Drip Stand)

Díky držáku vaše štětka na holení řádně vyschne. Štětka visí štětinami dolů a je tak chráněna před hromaděním vlhkosti v rukojeti a deformací štětin.