logo
0

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid Eye Gel Patc ( 60 x 1,5 g ) - Oční hydrogelová maska s kyselinou hyaluronovou a kolagenem

  • Original Skin
1.5g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 156302
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Pleťové masky:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Original Skin
Original Skin Energy Hyaluronic Acid Eye Gel Patc ( 60 x 1,5 g ) - Oční hydrogelová maska s kyselinou hyaluronovou a kolagenem

Oční hydrogelová maska s kyselinou hyaluronovou a kolagenem je určena pro zajištění dlouhodobé hydratace a zklidnění pleti očního okolí. Okamžitě přilne k pokožce, převezme její teplotu a chová se jako druhá kůže, která pomáhá dlouhodobě udržet hydratovanou pleť, uklidňuje, rozjasňuje a navrací pleti pružnost.
Kyselina hyaluronová je hydratační látka, která se ve vysoké koncentraci vyskytuje v lidském těle. Dokáže na sebe vázat velké množství vody, které má za následek lepší tkáňovou obnovu a přísun živin a kyslíku. Je tak nápomocná nejen při rychlé regeneraci jizev, ale udržuje naši pleť krásně pevnou ipružnou a zajišťuje tvorbu nových kolagenových a elastinových vláken. Díky svým zázračným schopnostem napomáhá zadržet velké množství vody, které se postupně uvolňuje. Pleť je tak déle hydratovaná, pružná, dochází k její postupné regeneraci a k redukci vrásek.
Maska je hypoalergenní, bez parabenů, vůní a umělých barviv. Je dermatologicky testována. Je vhodná pro všechny typy pleti, vrásky, unavenou a povadlou pleť, kruhy pod očima, otoky.

VLASTNOSTI:
- hydratuje pleť do hloubky a pomáhá bránit ztrátám vlhkosti,
- příznivě působí na vyhlazení jemných vrásek a prevenci jejich tvorby,
- pečuje o rozjasnění pleti,
- příznivě působí na odstranění známek únavy a stresu (otoky, tmavé kruhy),
- chrání pokožku a posiluje její pružnost,
- má nedráždivé složení na přírodní bázi.

Použití:
Čistou pleť ošetřete nejprve tonerem. Jemně nadzvedněte a oddělte jednu hydrogelovou oční masku. Jemně přiložte pod oko. Poté zopakujte pro druhé oko. Nechte působit 15 – 20 a po sejmutí z obličeje konečky prstů jemně vklepávejte pleťové sérum, dokud se nevstřebá. Doporučujeme aplikovat 1-2krát týdně. Hydrogelové polštářky jsou na jedno použití.