logo
0

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum - Pleťové sérum s aloe a bílým čajem

  • Aloe &
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198819
Najdete v kategoriích
Nanoil / Pleťová séra
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Aloe &
Aloe & White Tea Face Serum - Pleťové sérum s aloe a bílým čajem

Toto revoluční obličejové sérum se hodí ke všem typům pokožky. Vyživuje, hydratuje a hojí pokožku. Vyživující extrakt z aloe a uklidňující bílý čaj pomáhají osvěžit unavenou pokožku. Produkt se nejvíce hodí citlivé a snadno podrážděné pokožce, kdy nabízí pokožce efektivní hydrataci, antioxidační účinek a zklidnění podráždění. Kromě toho pokožku zpevňuje a zkrášluje. Připravte se na vaše nové já s vyživenou, svěží a perfektně hladkou pokožkou.

Máte matnou, dehydratovanou a unavenou pokožkou? V tom případě je čas sáhnout po osvěžujícím obličejovém séru NANOIL! Berte jej jakožto přírodní esenci, která má za úkol osvěžit vaší pokožku, dodat ji hydrataci a také ji zkrášlit, abyste se cítili co nejkomfortněji.

Toto sérum bylo vyvinuto proto, aby vaší pokožce dodalo efektivní péči a chránilo ji před znečištěním vzduchu a dalšími škodlivými externími faktory, včetně modrého světla. Perfektně zklidňuje podrážděnou pokožku a pomáhá osvěžit pokožku unavenou a to v jakémkoliv věku. Sérum s aloe a bílým čajem je lehké a perfektně se hodí pro aplikaci ráno, před nanášením make-upu. Zajišťuje, že bude naše pokožka zdravá a odpočatá díky hydrataci, antioxidačnímu účinku a znormalizování sekrece mazu. Dodejte své pokožce láskyplnou péči a sledujte, jak se vám mění ze dne na den před očima!

Vlastnosti:
- Zpevňuje pokožku.
- Chrání pokožku před modrým světlem.
- Zabraňuje ztrátě hydratace.
- Osvěžuje pokožku.
- Pomáhá zklidňovat pokožku.
- Rozjasňuje a zkrášluje epidermis.
- Snižuje viditelnost vrásek.
- Udržuje pokožku ve skvělém stavu.
- Dodává pokožce hebkost.
- Vyživuje, posiluje a hydratuje pokožku.
- Chrání pokožku, ať už je v jakémkoliv stavu.

Použití:
Naneste si obličejové sérum s Aloe a bílým čajem na vyčištěný, suchý obličej, krk a na pokožku hrudníku. Vmasírujte produkt do pokožky za pomoci konečků vašich prstů a vyhněte se přitom pokožce kolem vašich očí. Nechte pokožku sérum plně absorbovat a následně aplikujte váš oblíbený obličejový krém, či zkrášlující olej od Nanoil. Aplikujte ráno, či večer.