logo
0

Nanoil Hair Mask Keratin - Maska na vlasy s keratinem

  • Hair Mask
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198822
Najdete v kategoriích
Nanoil / Masky na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hair Mask
Hair Mask Keratin - Maska na vlasy s keratinem

Keratinová vlasová maska funguje jako terapie určená pro slabé či poškozené vlasy. Díky svému složení, které obsahuje ty nejlepší, koncentrované ingredience, dokáže vlasy posílit a zkrášlit a přitom jim také dodat zdravý lesk. Velice rychle zkrášluje a posiluje slabé, jemné a matné vlasy. Existuje celá řada faktorů, které škodí vašim vlasům, které jsou neustále vystaveny škodlivým faktorům. Naštěstí existují produkty, které dokáží vlasy efektivně chránit a posilovat, jako právě tato maska s keratinem od Nanoil. Pokud cítíte, že vaše vlasy potřebují obnovu a posílení, rozhodně ji vyzkoušejte. Vykročte blíže ke krásným vlasům!

Vlasová maska s keratinem od Nanoil se perfektně hodí pro slabé, poškozené, jemné a roztřepené vlasy, které často podstupují tepelný a chemický styling, či které jsou vystavené nevhodné každodenní péči či stresu. Zároveň na ně mohly působit nežádoucí vnější faktory, jako například sluneční svit, či znečištění ovzduší. Maska funguje skvěle v případě, že vás trápí stav vašich vlasů, stejně jako v případě, kdy je chcete chránit před poškozením a udržovat je v dobrém stavu.

Vlastnosti:
- Intenzivně obnovuje vnitřní strukturu vlasů.
- Zabraňuje lámání vlasů.
- Zabraňuje tvorbu roztřepených konečků.
- Posiluje vlasy od kořínků po konečky.
- Posiluje vlasy a dodává jim lesk a hebkost.
- Chrání vlasy před mechanickým poškozením.
- Dodává dlouhodobý přísun živin a hydratace.

Použití:
Doporučuje se masku užívat alespoň jednou týdně. Naneste si dávku masky na čisté, vlhké vlasy a nechte působit 10-20 minut. Poté vlasy důkladně promyjte. Vlasy si poté můžete načesat tak, jako obvykle.