logo
0

Nanoil Hair Mask Liquid Silk - Maska na vlasy s tekutým hedvábím

  • Hair Mask
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198817
Najdete v kategoriích
Nanoil
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hair Mask
Hair Mask Liquid Silk - Maska na vlasy s tekutým hedvábím

Maska s intenzivním obnovujícím účinkem, bohatá na hedvábné proteiny. Obaluje vlasy ochrannou vrstvou a obnovuje jejich strukturu, kdy také zajišťuje ochranu jejich barvy před vyblednutím.Ve výsledku tento produkt dodává vlasům zdravý vzhled díky dodání lesku a posílení jejich struktury. Skvěle se stará o barvené vlasy a chrání je přitom před žárem. Poškozené a křehké vlasy? Vyzkoušejte masku s tekutým hedvábím, která vlasy posílí, ať už mají jakoukoliv barvu, či jsou jakkoliv staré. Uhraňte svému okolí svými hebkými vlasy!

Pozitivně působí na všechny vlasové typy, včetně poškozených, matných, barvených či bělených vlasů.Tekuté hedvábí se také skvěle hodí pro vlnité, či kudrnaté vlasy - vyhlazuje je, zabraňuje jejich kadeření a zkrotí je pro snazší styling. Díky tomu maska vašim vlasům dodá ochranu jejich struktury a krásu. První výsledky jsou přitom viditelné po prvním použití.

Vlastnosti:
- Obnovuje poškozené vlasy.
- Bojuje proti kadeření vlasů.
- Chrání vlasy před teplem.
- Dodává vlasům hedvábnou hebkost.
- Chrání vlasy před ztrátou vlhkosti.
- Dodává vlasům objem.

Použití:
Doporučuje se masku užívat alespoň jednou týdně. Naneste si dávku masky na čisté, vlhké vlasy a nechte působit 10-20 minut. Poté vlasy důkladně promyjte. Vlasy si poté můžete načesat tak, jako obvykle.