logo
0

Nanoil Hyaluronic Acid 2% Face Serum - Rozjasňující sérum

  • Hyaluronic Acid
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198818
Najdete v kategoriích
Nanoil / Pleťová séra
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hyaluronic Acid
Hyaluronic Acid 2% Face Serum - Rozjasňující sérum

Toto hydratační obličejové sérum od Nanoil je tím nejlepším produktem pro péči o suchou a podrážděnou pokožku. Pokud cítíte, že je vaše pokožka napjatá, či jí chcete dodat hydrataci jednou pro vždy, vyzkoušejte Nanoil. Díky obsahu hyaluronové kyseliny dokáže toto sérum dodat pokožce dlouhotrvající účinky - pokožka bude hloubkově vyživená a hebká, bez zarudnutí, či podráždění. Díky tomuto séru bude pokožka zdravá a krásná. Posuďte efektivitu tohoto obličejového séra od Nanoil sami!

Jednou z ingrediencí odpovědných za hydrataci pokožky je přírodní hyaluronová kyselina. Bohužel s věkem naše pokožka právě kyselinu hyaluronovou ztrácí, což se výsledku na pokožce projeví ztrátou hydratace, pružnosti a pevnosti. Tomuto stavu se ale můžete snadno vyhnout! Účinky, které pokožce dodává obličejové sérum s hyaluronovou kyselinou od Nanoil vám vyrazí dech!

Jedná se o lehké obličejové sérum, které se dostává i do hlubokých vrstev pokožky, kde efektivně dodává hydrataci. Produkt se hodí i na citlivou pokožku. Jelikož účinkuje jak na pokožce, tak v její vnitřní struktuře, dokáže jí zajistit hedvábnou hebkost - a toto je účinek, kterého dosáhnete již po první aplikaci. Každý další den, co produkt užíváte, se na vaší pokožce projeví stále výraznějším zkrášlením a zpevněním. Rozhodně obličejové sérum s kyselinou hyaluronovou od Nanoil vyzkoušejte!

Vlastnosti:
- Udržuje v pokožce molekuly vody.
- Zajišťuje hloubkovou a dlouhotrvající hydrataci.
- Dodává pokožce sametově hladkou, ochrannou vrstvu.
- Pokožka, krk a část našeho trupu budou hladší a krásnější než kdy předtím.
- Dodává pokožce pružnost a plnost.
- Zabraňuje předčasnému stárnutí.
- Dodává pokožce zdravý lesk.
- Pomáhá uklidňovat podrážděnou a suchou pokožku.

Použití:
Naneste si obličejové sérum s kyselinou hyaluronovou na vyčištěný, suchý obličej, krk a na pokožku hrudníku. Vmasírujte produkt do pokožky za pomoci konečků vašich prstů a vyhněte se přitom pokožce kolem vašich očí. Nechte pokožku sérum plně absorbovat a následně aplikujte váš oblíbený obličejový krém, či zkrášlující olej od Nanoil. Aplikujte ráno, či večer.