logo
0

Nanoil Medium Porosity Hair Oil - Vlasový olej pro vlasy se střední porozitou

  • Medium Porosity
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198831
Najdete v kategoriích
Nanoil / Oleje na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Medium Porosity
Medium Porosity Hair Oil - Vlasový olej pro vlasy se střední porozitou

Nanoil pro vlasy se střední pórovitostí je spolupráce vědy a bohaté tradice práce s oleji. Zjistěte sami, že je exklusivní přípravek s extrakty z rostlin na vlasy opravdu skvěle funkční. Nanoil eliminuje problémy s vlasy a všechny s nimi spojená zhoršení – lámavost, dehydratace, jednotvárnost, vypadávání, nebo dokonce lupy. Zlepšuje růst vlasů, dodává lesk, zjemňuje a zvětšuje objem, díky tomu vlasy vypadají zdravě. Středně pórovité vlasy vyžadují větší péči. Jak budou Vaše vlasy vypadat je čistě na Vás. Vy si vybíráte jakou kosmetickou péči budete používat. Zvolte si vyživující a posilující léčbu s Nanoil, která zlepšuje regeneraci poškozených buněk, vyživuje je a zaceluje. Získáte rychle rostoucí vlasy a zbavíte se problému se ztrátou vlasů.

Máte vlasy se střední porozitou ? Co to znamená ?
Střední porozita je charakteristická pro vlasy, na které se vcelku snadno aplikuje styling, ale které často vypadávají z důvodu oslabených vlasových folikul. Pokožka hlavy se často mastí, zatímco konečky zůstávají suché a kadeřavé. Střední porozita má o něco otevřenější kutikuly, než nízká porozita. Vlasy jsou náchylnější na poškození, snadno ztrácí lesk a pružnost.

Určeno pro:
- vlasy s roztřepenými konečky
- normální, slabší a zúžené vlasy
- vlasy bez lesku a pružnosti
- pokřivené vlasy v důsledku vyšší vlhkosti

Vlastnosti:
- ozdravná a vyživovací kúra pro vaše vlasy, která je dále skvěle hydratuje
- hloubkově obnovené vlasy se silnými konečky
- intenzivní výživa, posilnění a stimulace růstu
- jednoduché česání zkrocených vlasů plných vitality

Použití:
Podle toho, jak dlouhé máte vlasy, můžete na aplikaci aplikovat až pět dávek produktu a poté jej rovnoměrně rozprostřít. Nechte olej na vlasech působit hodinu, či déle. Poté produkt vymyjte. Olejování s produktem NANOIL bude intenzivnější v případě, že mix aplikujete na vlhké a čisté vlasy a vlhkou a čistou pokožku hlavy. Produkt mohou používat muži. Aplikujte v případě řídnutí vlasů, či při péči o vousy.