logo
0

Nanoil Vitamin C Face Serum - Pleťové sérum s vitaminem C

  • Vitamin C
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198813
Najdete v kategoriích
Nanoil / Pleťová séra
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Vitamin C
Vitamin C Face Serum - Pleťové sérum s vitaminem C

Nanoil Obličejové sérum s vitaminem C je perfektní každodenní produkt pro péči o pokožku, které chybí záře a kterou trápí pigmentové skvrny, akné a jakékoliv jiné problémy. Díky nesmírně účinné askorbové kyselině ve stabilní a perfektně se absorbující formě, která účinkuje v tandemu s extraktem z Boerhavia Diffusa, dokáže receptura produktu efektivně vyživit a posílit pokožku.

STABILNÍ VITAMIN C. Hlavní ingredience rozjasňující séra je nejstabilnější forma vitaminu C - perfektně se absorbující askorbové kyselina, která revitalizuje pokožku a zajišťuje jí krásu a rozjasnění.

Každodenní aplikace séra Nanoil Obličejové sérum s vitaminem C je nesmírně příjemná a tak je velice snadné vytvořit z ní pravidelný návyk. Vmasírování několika kapek séra do vyčištěné pokožky zcela stačí k tomu, abyste si již po prvních několika dnech všimli změny k lepšímu.

Sérum Nanoil Obličejové sérum s vitaminem C je určeno pro matnou pokožku a pro péči o pigmentové skvrny a první známky stárnutí. I přes to ale dokáže efektivně pečovat i o ostatní typy pokožky, včetně té citlivé.