logo
0

Nivea Fresh Sensation Deospray - Antiperspirant

  • Fresh Sensation
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 186604
Najdete v kategoriích
Nivea / Deodoranty a antiperspiranty
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Fresh Sensation
Fresh Sensation Deospray - Antiperspirant

Potřebujete až 72 hodin účinnou ochranu proti pocení a pachu potu? Vyzkoušejte antiperspirant, který aktivně bojuje proti bakteriím způsobujícím zápach, je bez alkoholu a svěže voní. Dejte sbohem deodorantům a antiperspirantům, u kterých máte po chvilce pocit, jako byste žádný nepoužili. Nová technologie INFINIFRESH bude bránit vaše podpaží před pocením a pachem potu. Dodá vám vytoužený pocit svěžesti, který si užijete až dlouhých 72 hodin. Antiperspirant účinně odstraňuje bakterie, které způsobují zápach, a zahalí vaše podpaží do příjemné, výrazné a hlavně dlouhotrvající vůně. Maximální komfort podtrhuje nelepivé složení, ve kterém nenajdete silikony ani etylalkohol, takže si bude s vaší pokožkou dobře rozumět.

VLASTNOSTI:
- chrání před pachem a potem až 72 hodin,
- technologie INFINIFRESH aktivně bojuje proti bakteriím způsobujícím zápach,
- dermatologicky schválené složení pečuje o jemnou pokožku podpaží,
- příjemná svěží vůně s vámi vydrží celý den. 

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Před použitím protřepejte a aplikujte přímo na čistou a suchou pokožku podpaží ze vzdálenosti 15 cm. Nechte antiperspirant zaschnout, než se začnete oblékat. Užívejte si pocit sucha, bezpečí a příjemné vůně až 72 hodin.