logo
0

Nivea Radiance Cleansing Facial Soap - Čisticí pleťové mýdlo s růží

  • Radiance Cleansing
75g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 158189
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Čistící kosmetika:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Radiance Cleansing
Radiance Cleansing Facial Soap - Čisticí pleťové mýdlo s růží

Díky extraktům z růže bude vaše pleť nejen čistá, ale i zářivá na první pohled. Pro čistou a krásnou pleť: NIVEA Čisticí pleťové mýdlo pro zářivou pleť. Pečujte o svou pleť v souladu s přírodou. Čisticí pleťové mýdlo pro zářivou pleť obsahuje růžové extrakty, které pleť hydratují a zanechávají ji svěží. Ve složení, které je veganské, najdete také vitamín E. Ten zabraňuje předčasnému stárnutí pleti a vyživuje pleť zevnitř. 99 % ingrediencí je přírodního původu a ve složení nenajdete žádné mikroplasty. Co to znamená? Že kromě své pleti pečujete také o životní prostředí.

Díky šetrnému složení mýdlo nenarušuje přirozené pH pleti, takže žádné začervenání a pupínky, ale jen hebká, zářivá a čistá pleť. Váš nový parťák pro péči o pleť: NIVEA Čisticí pleťové mýdlo pro zářivou pleť. 

VLASTNOSTI:
- Čistí pleť a zanechává ji hydratovanou a hebkou.
- Extrakty z růží pleť rozjasní a rozzáří.
- Vitamín E zpomaluje stárnutí pleti a přispívá k její výživě.
- 99 % ingrediencí je přírodního původu.
- Složení je veganské a bez mikroplastů.

Mýdlo namočte a vytvořte ve dlaních pěnu. Tu lehce vmasírujte do pleti obličeje. Ideálně veďte pohyby od středu obličeje směrem ven. Následně pěnu opláchněte vlažnou vodou a pleť jemně osušte ručníkem. Aby vaše pleť byla zářivá, čistěte ji pravidelně. A to nejen večer při odlíčení, ale i ráno po probuzení. Čistá, svěží a rozjasněná! Taková bude vaše pleť po použití Čisticího pleťového mýdla pro zářivou pleť od NIVEA, které obsahuje extrakty z růže.