logo
0

Purity Vision Raw Bio Argan a Kokos

  • Raw Bio
120ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 183401
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Raw Bio
Raw Bio Argan a Kokos

Vychutnejte si jedinečné pečující vlastnosti Raw Bio Kokosového oleje a vzácného Raw Bio Arganového oleje. Raw Bio Argan a Kokos je vhodný pro všechny typy pleti. Díky vysokému obsahu vitamínu E skvěle vyživí pokožku, což uvítá suchá, zralá i velmi citlivá pleť. Intenzivní péči dodá také vlasové pokožce a celé délce vlasů, které navrátí ztracený lesk. K jeho důležitým vlastnostem patří regenerující a omlazující účinky, zklidňující efekt a ochrana pokožky před působením nepříznivých vnějších vlivů. Oceníte ho také při problémech s akné a ekzémy.

ROZJASNĚNÁ PLEŤ:
Raw Bio Argan a Kokos je navržený pro každodenní péči o pleť. Jemná obličejová masáž prokrví pokožku, vyplní jemné vrásky a stimuluje tvorbu kolagenu v pokožce. Využijete ho také jako šetrný odličovací olej,  který můžete použít i pro odlíčení citlivého očního okolí. Stačí jej jemně vmasírovat do pleti a následně smýt teplou vodou. 

HLADKÁ POKOŽKA:
Díky svým pečujícím vlastnostem je Raw Bio Argan a Kokos vhodný jako zklidňující péče po opalování, či po holení. Dále je skvělý jako masážní olej a regenerační tělové mléko. Ve formě zábalu pomůže také na popraskané nebo vysušené ruce. Pro výživný zábal naneste silnou vrstvu olejové směsi na ruce, nasaďte bavlněné rukavičky a nechte působit alespoň 20 minut. 

KRÁSNÉ VLASY: 
1. Vyzkoušejte ho jako BEZOPLACHOVOU PÉČI pro regeneraci ROZTŘEPENÝCH KONEČKŮ. Po koupeli ho vmasírujte do mokrých konečků a následně vlasy nechte proschnout. 
2. Pro lesklé vlasy aplikujte REGENERAČNÍ KÚRU. Olej jemně vmasírujte do vlhkých vlasů, zabalte do ručníku a nechte působit 20 minut. Následně vlasy důkladně umyjte šamponem. 
3. Další možností je extra VYŽIVUJÍCÍ MASKA NA VLASY, která jim dodá pevnost a lesk. Postup je snadný. Po umytí jej stačí nanést do vlasů a nechat působit několik hodin během dne, nebo přes celou noc. Následně je třeba vlasy důkladně umýt. Tato intenzivní maska vyživí vlas od kořínku až ke konečku, a zabrání tak dalšímu třepení a lámání. 
4. Pro UVOLŇUJÍCÍ MASÁŽ HLAVY zahřejte olej tak, aby byl na dotek příjemně teplý. Poté konečky prstů vmasírujte dostatečné množství oleje do vlasové pokožky, včetně celých délek, a nechte působit několik hodin či přes noc. Následně vše důkladně vymyjte šamponem.