logo
0

Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment for Damaged Hair - Intenzivně pečující oplachová přípravná péče

  • Acidic Bonding
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 173171
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Acidic Bonding
Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment for Damaged Hair - Intenzivně pečující oplachová přípravná péče

Nová tajná zbraň nejúčinnější vlasové péče Acidic Bonding Concentrate - Acidic Bonding Concentrate Treatment. Redken jde neustále kupředu a snaží se vyvíjet ještě lepší a účinnější složení, které vaše vlasy do základů obnoví a maximálně ozdraví. Nová intenzivní přípravná péče obsahuje výrazně vyšší a účinnější množství aktivních ingrediencí, které společně se šamponem a kondicionérem stejné řady vlasy 14x více vyhlazuje, 2x více posiluje,o 90 % více vyživuje a kompletně obnovuje v porovnání s klasickou vlasovou péčí. A to již po 1 použití.

Maximální koncentrace patentovaného bonding komplexu Redken + složky pro vyrovnání vlasového pH opravují vlasy zvenku i zevnitř. Kompletně obnovuje všechny typy a textury vlasů, dokonce i ty nejnáročnější. Již po prvním použití jsou vlasy viditelně silnější a zdravější.

VLASTNOSTI:
- intenzivně pečující oplachová přípravná péče,
- vyhlazuje vlasy,
- posiluje je, 
- má vyživující účinky,
- vhodná pro všechny typy a textury vlasů.

Používejte jako kompletní rutinu Acidic Bonding Concentrate. Aplikujte na vlhké vlasy a nechte působit 5-10 minut.​ Opláchněte. Pokračujte použitím šamponu Acidic Bonding Concentrate a následně kondicionérem, jak jste zvyklí. Pro ochranu před teplem a další benefity můžete pokračovat s bezoplachovou péčí Acidic Bonding Concentrate.